Advertisement

Ταλιμπάν - Ταλιμπάν: Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε τη συμφωνία με ... / Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί

Ταλιμπάν - Ταλιμπάν: Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε τη συμφωνία με ... / Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα.

Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα.

Αφγανιστάν: 15 Ταλιμπάν νεκροί σε επίθεση του Ισλαμικού ...
Αφγανιστάν: 15 Ταλιμπάν νεκροί σε επίθεση του Ισλαμικού ... from www.tanea.gr
Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. «πριν από μερικές στιγμές, οι. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας. Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ (βιντεο). Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr!

Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ (βιντεο). Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. «πριν από μερικές στιγμές, οι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Η επέλαση των ταλιμπάν σκορπά τον τρόμο. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη.

Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. «πριν από μερικές στιγμές, οι. Μετά την αποχώρηση των νατοϊκών δυνάμεων οι ταλιμπάν ανακτούν όλο και περισσότερα εδάφη στο αφγανιστάν. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το.

Ταλιμπάν: Ο Τραμπ να αποσύρει τον στρατό των ΗΠΑ από το ...
Ταλιμπάν: Ο Τραμπ να αποσύρει τον στρατό των ΗΠΑ από το ... from i1.prth.gr
Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! «πριν από μερικές στιγμές, οι μουτζαχεντίν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη.

Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη (βιντεο). Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ (βιντεο). Η επέλαση των ταλιμπάν σκορπά τον τρόμο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη.

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν προελαύνουν προς την Καμπούλ ...
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν προελαύνουν προς την Καμπούλ ... from www.documentonews.gr
Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. «πριν από μερικές στιγμές, οι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για.

Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε.

«πριν από μερικές στιγμές, οι μουτζαχεντίν. Μετά την αποχώρηση των νατοϊκών δυνάμεων οι ταλιμπάν ανακτούν όλο και περισσότερα εδάφη στο αφγανιστάν. «πριν από μερικές στιγμές, οι. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη (βιντεο). Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Η επέλαση των ταλιμπάν σκορπά τον τρόμο. Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ.

Posting Komentar

0 Komentar